تبلیغات در بازاریابی پارتیزانی نوعی از بازاریابی است که شرکتها به ویژه شرکتهای کوچک یا تازه تأسیس که بودجه چندانی ندارند قصد دارند با کمترین هزینه و بودجه بیشترین نتیجه را بگیرند. بنابراین ، در ادامه به روشهای تبلیغاتی این نوع از بازاریابی پرداخته می شود.
یک) تبلیغ توسط مشتریان
یکی از روشهایی که در بازاریابی پارتیزانی به آن تکیه می شود استفاده از مشتریان به منظور تبلیغ کالاست. این نوع تبلیغ به این صورت انجام می شود که خود مشتریان به دلیل استفاده از کالا یا خدمات و سطح رضایتی که از استفاده از آن کالا یا خدمات به دست آورده اند را در اختیار سایر افراد قرار می دهند و دیگران نیز ترغیب به خرید از محصولات شرکت مذکور می شوند.
دو) ارسال پیام تبلیغاتی از طریق تلفن همراه
روش تبلیغات بعدی که در بازاریابی پارتیزانی مورد استفاده قرار می گیرد ، ارسال پیام یا همان مسیج به گوشی های تلفن همراه افراد است. این روش امروزه بسیار رواج پیدا کرده و به وفور توسط شرکتها و کسب و کارهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد.
سه) کارتهای تبلیغاتی در فروشگاه ها
برخی فروشگاه ها یا سوپر مارکتها هنگام خرید ، یک کارت ، بروشور یا برگه ای که حاوی تبلیغات هست ممکن است در میان کالاهای خریداری شده قرار دهند. این نوع تبلیغات نیز که در محل های توزیع کالا انجام می شود و یا بنری که در آن محل نصب می شود یک نمونه دیگر از تبلیغ کردن در بازاریابی پارتیزانی است.
چهار) ارائه تبلیغات در محل ویژه توزیع
در فروشگاهی که لوازم خانگی به فروش می رسد یا فروشگاهی که مواد غذایی در آن فروخته می شود، اگر تبلیغات در خصوص آن کالاها انجام شود بسیار می تواند نظر مشتریان و مخاطبان را تغییر دهد. مشتریانی که برای تهیه کالای مورد نیاز خود به فروشگاه مراجعه کرده اند با تبلیغ یک محصول یا شرکت جدید مواجه می شوند و احتمال اینکه تصمیم به خرید بگیرند بسیار بالاست. به همین دلیل این روش از تبلیغ در بازاریابی پارتیزانی مورد استفاده قرار می گیرد و که با کمترین هزینه ممکن است به نتیجه دلخواه خود برسند.
پنج) استفاده از بازاریابی اینترنتی
روش دیگری که بدین منظور می تواند مورد استفاده قرار بگیرد و به سهولت و سرعت ، افراد بیشتری را پوشش دهد استفاده از پیام های تبلیغاتی است که در بازاریابی اینترنتی و مجازی انتشار می شود. از آنجا که ممکن است در این صفحات اینترنتی و پیج های تخصصی ، افرادی که به این صفحات مراجعه می کنند مدیران و بازاریابان شرکتهای دیگر و شرکتهای رقیب باشند آن افراد نیز می توانند مورد هدف این تبلیغات باشند.
شش) تهیه شماره تلفن و ایمیل مشتریان
در این روش معمولاً سعی می کنند هنگام خرید مشتریان ، شماره تلفن و ایمیل مشتریان را از آنها بگیرند تا ارتباط بادوامی را با آنها برقرار کنند و آنها را در جریان محصولات جدید و تغییرات و تحولات تولیدات خود قرار دهند.
هفت) درج اطلاعات ارتباطی
در این نوع از تبلیغ در بازاریابی پارتیزانی سعی می کنند راه های ارتباطی خود مانند شماره تلفن ، آدرس ، آدرس صفحه بازاریابی اینترنتی خود را در برگه ای درج کرده یا بر روی کالاها درج کنند تا مشتریان بتوانند با آنها ارتباط برقرار کرده و نظرات خود را منتقل کنند.
موضوعات مفید مرتبط با بازاریابی پارتیزانی