کارمندان و کارکنانی که برای شما کار می کنند از ارکان اصلی شرکت شما هستند.
بنابراین ، هر چقدر افراد مستعدی را استخدام کرده و شرایط کاری مناسب برای آنها فراهم کنید ، مطمئن خواهید بود که می توانید با قدرت خیلی زیادی با رقیبهای خود رقابت کنید. در این میان یکی از مشکلاتی که ممکن است شما در رابطه با کارکنان خود تجربه کنید و تقریباً زیاد هم اتفاق می افتد این است که کارکنان اکثر شرکتها و سازمانها ، پس از هفته اولی که مشغول به کار شدند معمولاً علاقه و انگیزه خود را برای کار کردن از دست می دهند.
این کم شدن علاقه و انگیزه کارکنان می تواند کار شما را به خطر بیاندازد. چرا که کارکنان بازاریابی شاداب و فعال هستند که محیط کاری را پویا و زنده نگه می دارند. پس به شما پیشنهاد می شود راهکارهای ارائه شده در این مقاله را رعایت کنید.
یک) تجربه آفرینی مثبت
از نظر مشاوره بازاریابی و فروش زمانی که وارد هر محیط کاری می شوید ، اولین احساسی که به شما دست می دهد می تواند اثر مثبت یا منفی در شما برای باقی ماندن در آن فضا را ایجاد کند. هم کارفرمایان و هم کارکنان هر دو از این تجربه تحت تأثیر قرار می گیرند یعنی اینطور نیست که فقط کارکنان تحت تأثیر فضا قرار بگیرند. بلکه یک تأثیر دو طرفه است.
همین احساس اولیه در افراد موجب می شود که در مورد برنامه بلند مدت خود که آیا تمایل دارند در این فضا بمانند و فعالیت کنند یا نه تصمیم گیری کنند. اگر تجربه های مثبت برای کارکنان خود ایجاد نکنید و فضایی را که برای آنها احساسات خوشایند به همراه دارد نسازید ، موجب خواهد شد که استعدادهای خود را به راحتی از دست بدهید. به همین دلیل ، ناگزیر باید هزینه هایی را برای ایجاد چنین فضایی صرف کنید حتی اگر شما را متحمل هزینه های سنگین کند.
دو) پرس و جو از کارکنان
خیلی راحت می توانید به احساسی که کارکنان یا کارمندان شما از کار کردن در شرکت شما دارند آگاه شوید. می توانید از آنها سوال کنید که چه احساسی دارند که در اینجا کار می کنند ؟ این پرس و جو نه تنها شما را به راه حلهایی برای حل مشکل دلزدگی زودهنگام کارکنانتان می رساند ؛ بلکه روابط صمیمانه و خوبی نیز بین شما ایجاد خواهد شد که از این طریق می توانید کارکنان مستعد و متخصص خود را حفظ کنید.
سه) امکانات شخصی برای آنها فراهم کنید
در بسیاری از نظر سنجی ها که کمپانی ها و سازمانهای بزرگ از کارکنان خود داشته اند به این نتیجه رسیده اند که دادن برخی امکانات مانند رایانه شخصی و دسترسی به برخی اطلاعات سازمان به کارکنان این اطمینان را می دهد که برای آنها جایگاه ویژه ای وجود دارد. همین امر موجب بالا رفتن عملکرد آنها شده و می توانند استعدادهای خود را در چنین فضای امن و آماده به خوبی نشان دهند و از همان ابتدا ، بهره وری خوبی داشته باشند.
چهار) همفکری مدیران و کارفرمایان
بهتر است مدیران اصلی و کارفرمایان ، هر از چند گاهی با یکدیگر جلسه داشته باشند و تأثیر امکاناتی که فراهم کرده اند و بازخوردهایی که از کارکنان داشته اند را تجزیه و تحلیل کنند و با به اشتراک گذاشتن این اطلاعات با یکدیگر ، موجب موفقیت کارمندان خود شوند.
پنج) جلسات حضوری با کارکنان
تجربه شرکتهای بزرگ مانند مایکروسافت نشان داده است که داشتن جلسات حضوری بین کارکنان و کارفرمایان ، اثر مثبتی در جذب کارکنان و انگیزه آنها برای فعالیت در آن مجموعه می شود. علاوه بر این ، تحقیقات نشان داده که این کارکنان ، در بخشهایی که مشغول به فعالیت هستند ، جلسات با کیفیت تری تشکیل می دهند و اقدامات مناسبی را در مواقع مختلف از خود نشان می دهند و به گونه ای شرکت را از آن خود می دانند.
موضوعات مرتبط :